Rukomet

Birajte najbolju momčad u 2004.

Bernard Jurišić • utorak, 04.01.2005.

Jedna od najuspješnijih sportskih godina u hrvatskoj povijesti začinjena je uspjesima i medaljama čak tri momčadi na Olimpijskim igrama u Ateni. Predstavljamo vam kandidate za najbolju momčad 2004. koju ćete vi odabrati...

MARIO ANČIĆ - IVAN LJUBIČIĆ (tenis)
"Triler godine" dogodio se u olimpijskom "malom finalu", borbi za brončano odličje. Junačka borba do zadnjeg atoma snage okitila je dvojac naših tenisača "besmrtnošću", a njihov treći set protiv Indijaca prepričavat će se generacijama.

RUKOMETNA REPREZENTACIJA
Ova momčad natjerala je cijeli svijet da ih voli, za njih navija i njima se dive. Nakon što su u siječnju nesportskim sredstvima spriječeni u pokoravanju Europe u Sloveniji, svijetu su pokazali da su najjači na Olimpijskim igrama u Ateni. Zlatom ponosa i velike sreće, rukometaši su već "pomeli" sve izbore za momčad godine u Hrvatskoj.

NIKŠA SKELIN - SINIŠA SKELIN (veslanje)
Dvojica braće i akademskih građana, najbolji su primjer "iskonskih" sportaša kakvi se ne rađaju često i svugdje. Izveslano "maksimalno" srebro u Ateni samo je kruna velikih karijera braće Skelin, koji se nisu odrekli ni natjecanja sa žestokom konkurencijom u Pekingu 2008.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!