Rukomet

Poznat sastav našeg prvog protivnika na SP-u

Ivan Varat • utorak, 04.01.2005.

Naši rukometni reprezentatvci u obranu zlatne medalje sa Svjetskog prvenstva u Portugalu, započinju kao i prije dvije godine protiv reprezentacije Argentine koja je tada slavila sa 30:29 i nanijela našima prvi i jedini poraz na prvenstvu...

Slika 1 od 1.
Foto: Laura Novak

U Tunisu pohod na novo zlato započinjemo baš protiv Argentinaca s kojima igramo 23. siječnja. Argentinci su već izabrali šesnaest igrača koji će nastupiti na prvenstvu. Među odabranima nalaze se član Valladolida Eric Gull koji je sa deset golova bio koban po nas u Portugalu, te braća Viscovich koji vuku hrvatske korijene preko djeda Antonija koji je tridesetih godina prošlog stoljeća kada je imao pet godina otišao iz Pule u Argentinu.

Na popisu se nalaze: Matias Schulz (SAG Polvorines), Fernando Garcia (Ferro C. Oeste), Andres Kogovsek (Antequera, Špa), Santiago Acetti (INEF), Eric Gull (Valladolid, Špa), Leonardo Querin (Gaeta, Ita), Martin Viscovich (Ward), Matias Lima (SAG Lomas), Alejo Carrara (Libre), Alejandro Marine (Antequera, Špa), Bruno Civelli (Arrate, Špa), Ezequiel Pardales (SEDALO), Gonzalo Viscovich (Pozoblanco, Špa), Gonzalo Alonso (Ward), Gonzalo Carou (Arrate, Špa), Sergio Crevatin (Arrate, Špa).

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

RukometSkrol
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!