Rukomet

Argentinci samouvjereno u Tunis

Ivan Varat • nedjelja, 09.01.2005.

Prvi protivnik naše reprezentacije u Tunisu biti će, kao i na prošlom SP-u prije dvije godine, Argentina. Novi argentinski izbornik Španjolac Jordi Ribera najavljuje da će Argentina biti iznenađenje nadolazeće smotre najboljih svjetskih momčadi...

Slika 1 od 1.

Reprezentacija Argentine za Svjetsko prvenstvo priprema se u Španjolskoj gdje će odigrati i pet prijateljskih utakmica protiv španjolskih prvoligaša Bidasoe, Arratea, Cantabrije i Valladolida, te selekcije pokrajine Baskije.

Novi argentinski izbornik 41- godišnji Španjolac Jordi Ribera najavljuje kako će Argentina biti iznenađenje Svjetskog prvenstva. "Od svojih igrača očekujem agresivnu igru u obrani i raznovrsnost u napadu, no najbitnije je da se uigramo i djelujemo kao homogeni kolektiv. Nalazimo se u teškoj skupini, obavezne su nam pobjede protiv Japana i Australije, no svi vjerujemo i u iznenađenje protiv nekog od trojice favorita - Hrvatske, Španjolske ili Švedske. Mislim da bi čak mogli prerasti u najveće iznenađenje ovog prvenstva", zaključio je Ribera koji je u dosadašnjoj karijeri vodio španjolske klubove Bidasou, Arrate i Galdar.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

RukometSkrol
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!