Rukomet

Džomba: "Nadam se da smo sada ispucali kikseve"

Ivan Varat • ponedjeljak, 31.01.2005.

Nažalost došao je i taj dan. Ozljedama desetkovana Hrvatska doživjela je prvi poraz na SP-u. Nitko od naših reprezentativaca naravno nije dobro primio ovaj poraz, no svi su se složili da ga treba što prije zaboraviti i misli okrenuti sutrašnjoj utakmici...

Nakon utakmice igrači su bili kao pokisli, a prvi je svoje dojmove iznio Mirza Džomba: "A eto što da vam kažem. Dogodila se i ta utakmica koja se događa na prvenstvu, potpuni pad ili loš dan, uglavnom igrali smo katastrofalno. No nadam se da smo sada ispucali taj kiks na prvenstvu koji se više ne smije ponoviti. Ali ništa nije izgubljeno, sutra je novi dan i nova utakmica."

Nastavio je Džomba i o sutrašnjoj utakmici protiv pomlađene Njemačke: "Imamo još dvije meč-lopte, moramo ih iskoristiti. Nijemci su već ispali iz kalkulacija za polufinale i možda će nam biti lakše, no nećemo se zamarati njima, mi moramo misliti samo o sebi. "

Kapetan Slavko Goluža bio je vrlo ljut nakon susreta: "A šta da budem sretan. Izgubili smo jer nismo imali ono što smo imali u utakmici protiv Švedske, zajedništvo, veliku volju i želju. Neću nikoga prozivati, no svatko treba analizirati svoju igru. Ništa ovo treba zaboraviti i okrenuti se prema sutrašnjoj utakmici u kojoj moramo igrati bolje i pobjediti."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

RukometSkrol
  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!