Rukomet

Francuzi ponovno u igri za polufinale

Boris Marić • ponedjeljak, 31.01.2005.

Francuzi su se "probudili" u drugom krugu i pobjedom protiv do sada neporažene Rusije ponovno imaju realne šanse izboriti polufinale, a bili su tako blizu ispadanja.. Uvjerljive pobjede ostvarili su Tunis i Slovenija...

Francuska je pobijedila Rusiju 25:22 (12:8) u utakmici u kojoj se pobjednici dominirali tijekom cijelog susreta. Ruse je praktički pobijedila vanjska linija francuskog napada FernandezKarabatić, koji su zajedno zabili 13 golova. Kod Rusa najbolji strijelac bio je Kokšarov s osam golova i Rastvorcev sa četiri.

Slika 1 od 2.
Foto: EPA

Slovenija je deklasirala Grčku s osam razlike 37:29 (17:13). Slovenci su vodili cijelu utakmicu, a najbolji strijelci za Slovence bili su Rutenka s osam i Brumen s pet golova, dok je kod Grka najviše zabio Alvanos, šest golova.

Domaćin Tunis nastavlja s impozantnim igrama. Danas je razmontirana Češka s jedanaest golova razlike. Česi su odolijevali samo do 12. minute, kada je bilo 7:7, a onda su Tunižani do kraja samo povećavali razliku. Najbolji strijelac kod Tunisa bio je, po običaju, Wissem Hmam sa dvanaest golova, dok je kod Čeha najviše zabio David Juricek, deset golova.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

RukometSkrol
  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!