Rukomet

Jedina kalkulacija su obje pobjede

Ivan Varat • utorak, 01.02.2005.

Naši rukometaši u 16.15 sati igraju drugu utakmicu drugog kruga na SP-u protiv reprezentacije Njemačke. Dvoboj ova dva suparnika odlučio je svjetskog prvaka u Portugalu i olimpijskog pobjednika u Ateni, no bila je to tada jedna druga, jača Njemačka...

Utakmicu ćete moći pratiti UŽIVO na Sportnetu...

Nakon prvog poraza na prvenstvu ništa nije izgubljeno, no naši rukometaši danas imaju popravni ispit koji moraju položit. Igramo protiv Njemačke, europskog prvaka i svjetskog i olimpijskog doprvaka, no na ovo natjecanje Nijemci su došli s novim, pomlađenim sastavom.

U momčadi više nema zvijezda Fritza, Kretzschmara, Schwarzera, Dragunskog, Petersena, Zerbea, Stephana, Baura, Immela i Hensa. Od stare garde ostali su Florian Kehrmann i Christian Zeitz, dok je momčad pojačao opasni Ukrajinac Oleg Veliki. Također treba spomenuti da su Nijemci porazom od Španjolske izgubili sve šanse za nastup u polufinalu.

No usprkos svemu, naši reprezentativci, moraju vrlo ozbiljno i koncentrirano ući u susret ne bi li ostvarili toliko potrebnu pobjedu. Mjesta kalkulacijama nema, no dobro je što sami odlučujemo o svojoj sudbini. Jedina kalkulacija je da sljedeće dvije pobjede (Njemačka i SiCG) sigurno nam donose polufinale.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

RukometSkrol
  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!