Rukomet

Vraća se Pero Metličić!

Bernard Jurišić, Ivan Kovač • utorak, 01.02.2005.

Ekskluzivna vijest iz Tunisa glasi: Petar Metličić bit će u sastavu danas protiv Njemačke! Najbolji desni vanjski na svijetu oporavlja se od ozljede koljena i našem suradniku iz Tunisa potvrdio je ovu informaciju...

Petar Metličić danas će se po prvi put nakon kobnog susreta s Australijom, pojaviti na terenu. Iako protiv Nijemaca neće nastupiti, sama njegova nazočnost među suigračima sigurno će puno značiti cijeloj momčadi.

Slika 1 od 1.
Foto: Davor Sajko

"Da, bit ću u sastavu protiv Njemačke. Koljeno mi je sve bolje, vidjet ćemo kad ću se vratiti igrama".

Na pitanje hoćemo li ga gledati u polufinalu, Pero je zagonetno odgovorio: "Najprije neka mi dobijemo ovo što moramo, Nijemce i Srbe i Crnogorce, pa ćemo onda razmišljati o polufinalu".

Prema Metličićevom odgovoru i stanju, nije isključeno da bi mogao zaigrati već protiv Srba i Crnogoraca u četvrtak, ako ta utakmica bude odlučujuća za prolazak u polufinale.

Ivano Balić je na jučerašnjoj utakmici protiv Norvežana glavom udario u parket, no taj udarac neće ostaviti posljedice glede Ivanovog nastupa protiv Njemačke. "Boli me glava malo i danas, ali nije ništa strašno", rekao nam je Ivano.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

RukometSkrol
  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!