Rukomet

Džomba i suigrači sa šest golova prednosti u Francusku

Ivan Varat • ponedjeljak, 04.04.2005.

Džombin Ciudad Real došao je do značajne, no dostižne prednosti od šest golova protiv francuskog Montpelliera u prvom susretu polufinala Lige prvaka. U suobtu je u Celju u drugom susretu Pivovarna Laško bila bolja od Barcelone...

U prvom polufinalnom susretu Lige prvaka Džombin Ciudad Real pobijedio je u svojoj dvorani pred oko 5.000 gledatelja franucski Monetepllier sa značajnih šest golova prednosti (30:24).

Slika 1 od 2.
Foto: EPA

Iako su Španjolci došli do lijepe prednosti, Montpellier je u igri i uzvratni susret u Francuskoj zasigurno će biti potpuno otvoren.

U redovima Ciudad Reala najbolji su bili Islanđanin Olafur Stefansson i Alberto Entrerrios sa po šest golova, dok je naš Mirza Džomba postigao tri gola. Nikola Karabatić i Michael Guigou sa po šest golova bili su najbolji kod europskog prvaka iz 2003. godine.

Drugi polufinalni par prvi susret odigrao je u subotu u Celju gdje su aktualni europski prvaci rukometaši Pivovarne Laško (Rutenka 11) s 34:31 došli do pobjede protiv Dominikovićeve Barcelone kod koje je najbolji bio Iker Romero (10).

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

RukometSkrol
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!