Zimski sportovi

Anja ne zna podnijeti poraz!

Davor Sajko • nedjelja, 19.02.2006.

Nakon što Janica odlične rezultate iz Svjetskog kupa ponavlja i u Torinu na Olimpijskim igrama, njena najveća suparnica Anja Paerson gubi strpljenje i nakon jučerašnjeg "gubitka" olimpijskog zlata više ne pazi na ponašanje...

Slika 1 od 1.
Foto: Goran Pervan

Za Anjin loš rezultat na Sljemenu bio je kriv "čudan" snijeg (što god to značilo), a nešto kasnije je izjavila da se u potpunosti okreće Olimpijskim igrama jer u Svjetskom kupu nema više šanse parirati suverenoj Janici.

Svoje pravo lice pokazala je nakon jučerašnjeg Janičinog ulaska u cilj kada je frustrirano i ljutito napustila prostor za vodeću skijašicu tog trenutka u kombinacija, no ni to nije bio kraj njenom izuzetno nesportskom ponašanju. Prema riječima veteranke svjetskog skijanja, Nijemice Martine Ertl, Anja se još jednom "proslavila" svojim ponašanjem. "Nakon što je Janica prošla ciljnom ravninom, Anja je postupila izuzetno nesportski i slomila svoj štap.", potvrdila je ovaj incident Nijemica.

Iako je Anja u medijima pokušavala prodati priču kako je velika Janičina prijateljica, očito je istina potpuno drugačija. Frustrirana nedostižnim Janičinim rezultatima Anja Paerson nakon svojih rezultata koji nisu dovoljno dobri da bi parirali Janici, često kritizira organizatore te traži opravdanja za svoja odustajanja i loše rezultate, a ovakvo ponašanje samo potvrđuje njenu frustriranost.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

Zimski sportoviSkrol
  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!