Ostali sportovi

Holmes završila bogatu karijeru

Branimir Korać • srijeda, 07.12.2005.

Osvajačica zlata na 800 i 1500 metara na Olimpijskim igrama u Ateni, Britanka Kelly Holmes, povukla se u mirovinu. Holmes je odlučila otići u mirovinu zbog problema s ozljedama, ali i iz privatnih razloga uzrokovanih smrću bliske osobe...

Kelly Holmes zahvalila se na pozivnici u britansku reprezentaciju za Igre Commonweltha te odlučila povući se u mirovinu. Glavni razlog ovog iznenadnog prekida karijere je smrt Tima O'Briena. O'Briena je upoznala u Irskoj dok je posjećivala liječnika Gerarda Hartmanna koji joj je pomogao da sanira ozljedu zgloba koju je duže vukla.

Slika 1 od 1.
Foto: Davor Sajko

"U razgovorima s Timom shvatila sam neke stvari o životu. Nije sve u atletici i uspjehu. Ionako sam sve postigla u sportu i želim se posvetiti drugoj strani života. Mislim da sam previše toga propustila. Timova smrt samo je ubrzala moju odluku", izjavila je Holmes.

Inače, Holmes je jedna od najboljih britanskih atletičarki u posljednjih 20 godina. Na Olimpijskim igrama u Ateni s 34 godine uzela je dva zlata i apsolutno dominirala srednjim prugama.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!