Rukomet

S Rusima počinje drugi krug

Bernard Jurišić • nedjelja, 29.01.2006.

Za naše rukometaše danas kreće drugi krug natjecanja na Europskom prvenstvu. Utakmica protiv Rusije odlučit će o tomu koliko će bodova koja reprezentacija prenijeti sa sobom u nastavak natjecanja. Veliki ulog je u utakmici koja počinje u 17 sati...

Protiv Rusije naša reprezentacija sebi može značajno olakšati nastavak natjecanja. U slučaju pobjede, sa sobom bismo u drugi krug donijeli i maksimalna 4 boda, što bi značilo da bismo puno lakše mogli krenuti u borbu s Danskom, Islandom i SiCG za polufinale.

Odlična predstava protiv Norvežana zalog je za optimizam. Obrana nam je dosad funkcionirala vrlo dobro, a Novežani su osjetili i svu raznovrsnost rješenja naših napadača.

Rusi su čvrsta momčad, sastavljena većinom od igrača koji igraju u Rusiji i koji se jako dobro poznaju. Rekonstrukcija trofejne momčadi obavljena je brzo i efikasno, pa Rusi i u Švicarskoj pucaju prema medaljama, iako je tu jako puno relativno novih igrača.

Mirza Džomba neće igrati ni danas, no ostatak momčadi protiv Norveške je dokazao da njegov izostanak znaju kompenzirati nekim drugim rješenjima.

Utakmica je na rasporedu u 17 sati, a u drugom susretu u našoj skupini, s početkom u 19:10 sati, kvalifikacije za prolazak u drugi krug igraju Norveška i Portugal. Pobjednik ide dalje, gdje će startati bez prenesenih bodova.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

RukometSkrol
  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!