Rukomet

Horvat: "Ne smije nas ovaj poraz zaustaviti"

Bruno Blumenschein • nedjelja, 29.01.2006.

Donosimo Vam izjave naših igrača neposredno nakon poraza od Rusije koji nas je smjestio na drugu poziciju u skupini D. Ako se gleda u budućnost, pozitivna je stvar što nitko od budućih protivnika ne može donijeti više od tri boda, što bi moglo biti i presudno za plasman u polufinale...

I Vlado Šola i mladi Zlatko Horvat su rekli najbitniju stvar, da poraz od Rusije nije kraj svijeta i da se hrvatska reprezentacija mora dobro spremiti za nadolazeće dvoboje s Islandom, Danskom i Srbijom i Crnom Gorom. Najbitnija činjenica je povratak Mirze Džombe kao i neozljeđivanje nekog od glavnih igrača momčadi.

Slika 1 od 1.
Foto: Davor Sajko

Vlado Šola: "Rusi su danas bili bolji i ja im moram čestitati. Pobijedili su u svim segmentima igre, na kraju smo imali šansu da izjednačimo, nažalost nije se dogodilo, a možda bi bilo i previše za danas. Nema veze, da bi se naučio dignuti moraš jednom i pasti. Očekuje nas jaka grupa u kojoj su svi kvalitetni protivnici. Mi moramo pobijediti sve utakmice, a najveći problem su nam ozljede.".

Zlatko Horvat: "Hvala na čestitkama za dobru igru. Eto, došlo je do mene par lopti koje sam išao na glavu i realizirao. Sada to nije bitno jer nismo pobijedili i to mi je žao. Treba čestitati Rusima, mi smo loše ušli u utakmicu i prekasno smo se probudili. Da smo se možda ranije probudili, možda bi bar bilo neriješeno. Idemo dalje, ne smije nas ovo zaustaviti. .

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

RukometSkrol
  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!