Tenis

Nalbandian lako s Ančićem

Tomislav Pacak • četvrtak, 30.03.2006.

Hrvatsko-argentinski dvoboj u četvrtfinalu Miamija, koji je mogao poslužiti i kao najava Davis Cupa, ipak je završio neriješeno. Nakon što je Ivan Ljubičić svladao Callerija, prvi argentinski reket, David Nalbandian u dva je laka seta svadao Marija Ančića...

Slika 1 od 2.
Foto: EPA

Tu neće biti kraj hrvatsko-argentinskim obračunima u Miamiju, polufinale nam donosi spektakularan okršaj Ljubičića i Nalbandiana, koji će za 10-ak dana povesti svoje Davis Cup momčadi u veliki četvrtfinalni ogled.

Ančić se nije proslavio protiv Nalbandiana, treći nositelj bio je prejak i slavio je s dva puta po 6:2. Ančića nije slušao servis, ubacio je tek 56 posto prvog, što je naspram Nalbandianovih 78 posto bilo puno premalo. Argentincu je za prvi set bilo dovoljno točno 26 minuta, iskoristio je obje break prilike, dok Mario svoju jednu, jedinu u meču - nije.

Vezane vijesti

Drugi set bio je jednako bolan, u pola sata Nalbandian je potvrdio puno bolju igru, posebno na Ančićev neuvjerljivi servis. Još jednom je Argentinac iskoristio dvije ukazane mu break prilike, te je još jednom uzeo set sa 6:2. Ukupna prednost u poenima od 56-26 za Nalbandiana dovoljno govori...

Masters Series Miami, četvrtfinale: David Nalbandian (Argentina, 3) - Mario Ančić (Hrvatska, 22) 6:2, 6:2.

WTA, četvrtfinale: Šarapova (Rusija, 4) - Miskina (Rusija, 10) 6:3, 6:3, Golovin (Francuska, 22) - Zheng (Kina) 3:6, 6:3, 6:2.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

TenisTop temaSkrol
  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!