Tenis

Ljubičić: "Probudio sam se kod 0-2"

Branimir Korać, Bruno Blumenschein • petak, 07.04.2006.

Ivan Ljubičić ekspresno je odradio pressicu nakon susreta s Callerijem obzirom da se bližio meč Čilića i Nalbandiana. U petominutnom obraćanju prisutnim novinarima Ivan je izrazio zadovoljstvo igrom i velikim preokretom...

Slika 1 od 1.
Foto: Darko Kraljević

Susret nije najbolje otvoren i Ivan je toga bio svjestan. "Imao sam duže zagrijavanje nego inače, osjećao sam se iscrpljeno i prije početka meča. Do početka drugog seta sam vraćao sam sebe, više psihički i igrao sam koliko sam mogao. Znao sam da zbog vremenske razlike, što meč bude više trajao to ću se ja bolje osjećati i što tijelo bude duže radilo da će kasnije biti sve bolje i bolje. Ja sam to znao, ali sam se tjerao da prisebno razmišljam".

Vremenska razlika nakon povratka iz Miamija stvarala je dosta problema našem najboljem igraču. "Kada sam nakon trećeg seta pogledao na sat vidio sam da je 16:05 i da je u Miamiju 10 sati ujutro i osjećao sam se kao da je netko upalio svjetlo. Počeo sam bolje funkcionirati i to je to".

Iako se na početku nije osjećao idealno, Ivan nije gubio nadu. "Znao sam i da kod 0-2 u setovima da Calleri nije toliko psihički jak igrač i da ga se može stisnuti i da može potonuti".

Na pitanje da li će Mario Ančić moći zaigrati u parovima i kolike su šanse, "Ljubo" je rekao "šanse postoje, ali su vrlo male".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

TenisSkrol

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!