Tenis

Jelena na središnjem, "Ljubo" u večernjem terminu

Ivor Krapac • četvrtak, 19.01.2006.

Noć s četvrtka na petak i petak ujutro donijet će nam nastupe preostalih hrvatskih predstavnika u singlu Australian Opena. Ivan Ljubičić, Mario Ančić i Jelena Kostanić odigrat će treće kolo...

Jelenina suparnica je četvrta nositeljica Marija Šarapova, s kojom će se susresti u Rod Laver Areni, središnjem i najvećem stadionu Melbourne Parka. Početak je u jedan iza ponoći po hrvatskom vremenu.

U isto vrijeme na redu su Mario Ančić i Španjolac David Ferrer, koji će u jedan u noći otvoriti program u Margaret Court Areni. Ivan Ljubičić i Feliciano Lopez susrest će se na istom terenu, no tek na kraju dana, u večernjem terminu. Početak je ne prije 19,30 po tamošnjem, odnosno 9,30 ujutro po hrvatskom vremenu.

Karolina Šprem i Švicarka Emmanuelle Gagliardi bile su uspješne u prvom kolu parova, sa 6:3, 3:6 i 6:2 protiv slovensko-američke kombinacije Tina Križan/Jennifer Russell. Silvija Talaja i srpsko-crnogorska predstavnica Jelena Janković zaustavljene su na startu, s 1:6, 6:3 i 6:3 za francuski par Nathalie Dechy/Tatiana Golovin.

Ivo Karlović i Jan Hernych priredili su iznenađenje u prvom kolu muških parova, u posljednjem meču četvrtka u Rod Laver Areni. Hrvatsko-češki dvojac je sa 7:6(3) i 6:4 bio jači od devetopostavljene australske kombinacije Wayne Arthurs/Stephen Huss.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

TenisTop temaSkrol
  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!