Rukomet

Lacković: "Presudila savršena obrana"

Bruno Blumenschein • subota, 28.01.2006.

Nakon odlične predstave protiv Norvežana (32:28), naši reprezentativci su bili svi odreda optimistični pred nadolazeći susret s Rusijom, te za nastavak natjecanja. I u drugom susretu smo prikazali obranu koja je bila jednostavno- neprobojna, koliko god to 28 primljenih golova ne pokazivalo.

Jedan od najzaslužnijih za večerašnju pobjedu je bio Renato Sulić. Što je to bilo drugačije u današnjem susretu od jučerašnjeg mučenja s Portugalcima? "Jučer smo odigrali u nekakvom grču, s dozom opreza. Pokazali smo danas da možemo odigrati odlično i zato idemo puni samopouzdanja na susret s Rusijom.".

Nakon Nikše Kaleba igrač s najviše humora, Davor Dominiković je imao vlastitu verziju odgovora zašto je danas izgledalo sve puno bolje. "Otišli smo na kavicu, dogovorili se neke stvari i to smo danas ostvarili na terenu.Napad je puno bolje funkcionirao.". Leteći Blaženko Lacković u drugu ruku kaže:"Obrana je jučer bila perfektna, a danas savršena. Ne znam bi li mogla biti još bolja.".

Portugal i Norvešku smo odradili. Na pitanje kako protiv Rusije, odgovor je dao najiskusniji, Slavko Goluža."Rusi su uvijek Rusi, u kojem god sastavu igrali. Bit će nam jako teško, ali ako ponovimo današnju igru možemo se nadati dobrom rezultatu.". Dominiković i za Ruse ima formulu:"Ruse smo pobijedili i imamo lijek za njih, a to je borba.".

Zasigurno nas očekuje još jedna teška utakmica protiv kvalitetnih Rusa, ali s današnjim Balićem, čiji su potezi po Dominikoviću "s nekog drugog planeta" i raspoloženim Šolom na golu nema mjesta strahu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

RukometSkrol
  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!