SP 2006.

Pekerman dao ostavku

Ivana Strahija • petak, 30.06.2006.

U uzbudljivoj utakmici vrlo izjednačenih momčadi, u kojoj su odlučvale nijanse, samo je jedna momčad mogla odnijeti pobjedu. Nakon završetka susreta u oba su nacionalna tima emocije bile na visokoj razini, posebno kod izbornika poražene momčadi...

Razočaran ispadanjem svoje momčadi, izbornik argentinske reprezentacije dao je ostavku na svoje radno mjesto: "Žao mi je igrača, trenera i navijača, jer smo igrali uistinu dobro. Igrali smo kao favoriti i dali sve od sebe na zelenom terenu, da bi nas penali pokopali i poslali na put kući. Razočaran sam i stoga dajem ostavku", kazao je Jose Pekerman.

Jurgen Klinsmann, njemački izbornik, nije pak krio svoje oduševljenje, kako pobjedom, tako i navijačima: "Teško je uopće naći riječi kojima bih opisao svoje osjećaje. Naši su nas navijači nosili u najtežim trenucima i pomogli nam vratiti se i izboriti prvo produžetke a onda i penale. Nakon ove utakmice i dokaza da smo postali prava momčad u ovih šest tjedana, čvrsto vjerujem da možemo na domaćem terenu postati svjetski nogometni prvaci."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!