Ostali sportovi

Tko je ugrabio Nokiju?

Sportnet • nedjelja, 04.06.2006.

Kao i prošle godine, VIP i Sportnet.hr, na zaslone vaših računala donose vrhunsku odbojku na pijesku, ali i nagradnu igru u kojoj možete provjeriti svoje znanje vezano uz ovaj iznimno atraktivan sport. Nema više nagradnih pitanja, objavljujemo dnevne dobitnike i dobitni(ka/cu) glavne nagrade..

Jučerašnje nagradno pitanje glasilo je Koji je ženski par slavio na prvom ovogodišnjem turniru SWATCH FIVB World Toura u Modeni?, a odgovor je: Juliana Felisberta Silva i Larrisa Franca .

Izvukli smo i dvoje sretnih dobitnika Vip poklon paketa, a to su Stijepo Jokić (Mlini) i Lara Violić (Kuna, Pelješac). Po dvije ulaznice za današnji finalni program osvojili su Ante Kelava iz Splita, Sanja Pritišanac Babić iz Zagreba i Ivan Fistrić iz Zagreba. Čestitamo dobitnicima, poklon paketi stići će na vaše adrese po završetku VIP Opena, a o načinu podizanja ulaznica bit ćete obaviješteni putem e-maila.

Došli smo i do trenutka koji smo čekali čitavi tjedan, kroz pet nagradnih dana trebalo je doći do dobitnika glavne nagrade, Vipme paketa s mobilnim telefonom Nokia 6030. Izvlačenje se još jednom pokazalo sretnim za Josipa Poljaka iz Ploča. Čestitke Josipu na dobitku!

Dobitnici

1.kolo: Tomislav Radišić, Josip Poljak.

2. kolo: Dražen Priher, Anto Babić.

3. kolo: Drago Puškarić, Damir Kromanjoš.

4. kolo: Ivan Višnić, Roman Pelko (Vip poklon paketi), Toni Bingula, Šime Šurjak, Ivan Sušac (ulaznice).

5. kolo: Lara Violić, Stijepo Jokić (Vip poklon paketi), Sanja Pritišanac Babić, Ante Kelava, Ivan Fistrić (ulaznice)

GLAVNA NAGRADA, NOKIA 6030: JOSIP POLJAK

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!