Tenis

Karlo uspješan na zagrijavanju

Ivor Krapac • ponedjeljak, 01.05.2006.

Dan uoči prvog nastupa u singlu, Ivo Karlović bio je uspješan u prvom kolu parova 323.250 eura vrijednog ATP turnira u Münchenu. Karlo i Južnoafrikanac Chris Haggard potvrdili su status drugih nositelja sa 6:3 i 6:3 protiv švicarsko-ruske kombinacije Yves Allegro/Mihail Južnji...

Slika 1 od 2.
Foto: EPA

Sutra je na redu prvo kolo singla, u kojem će se Karlović sresti s četvrtim nositeljem Tommyjem Haasom. Karlo i Haas igrat će drugi meč dana na središnjem terenu, ne prije 13,50 sati, a program će točno u podne otvoriti Mario Ančić i Philipp Kohlschreiber.

Mariju će to biti prvi nastup još od kraja ožujka i poraza od Davida Nalbandiana u četvrtfinalu Masters Series turnira u Miamiju. U međuvremenu je prošao nekoliko tjedana stanke i oporavka od ozljede leđa na treningu uoči četvrtfinala Davis Cupa protiv Argentinaca.

Prvi dan turnira donio je četiri meča singla i prvi poraz nositelja, koji ipak nije bio osobito iznenađenje. Šestopostavljeni Paradorn Srichaphan ponovno je pokazao da ne uživa na zemlji i ispao u dva seta, sa 6:4 i 6:4 u korist Argentinca Juana Monaca.

ATP München, 1.5.2006., prvo kolo: Monaco (Argentina) - Srichaphan (Tajland, 6) 6:4, 6:4, Vik (Češka) - Schüttler (Njemačka) 7:6(5), 4:6, 6:3, Vliegen (Belgija) - Tipsarević (SiCG) 5:7, 6:2, 6:4, Hernych (Češka) - A. Beck (Njemačka, WC) 7:6(3), 4:6, 6:4.

Prekinuto: Pašanski (SiCG) - Greul (Njemačka, WC) 3:6, 7:6(0).

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

TenisSkrol

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!