SP 2006.

Wanchope ipak spreman za Njemačku

Branimir Korać • četvrtak, 08.06.2006.

Iako se vjerovalo kako će prvi kostarikanski napadač Paulo Wanchope propustiti prvu utakmicu Svjetskog prvenstva protiv Njemačke, igrača kostarikanskog Herediana ipak će biti spreman za nastup...

"Mnogi igrači imaju sličan problem kao i ja i igraju čak i s većim bolovima. To je postalo već normalno, tako sam i ja naviknuo u takvim uvjetima igrati", potvrdio je nastup Wanchope koji je na posljednjim treninzima ponovno osjetio bolove u koljenu.

Ovo Svjetsko prvenstvo bit će oproštajno za Wanchopea što se tiče reprezentacije. U dresu Kostarike postigao je 43 pogotka od čega osam u kvalifikacijama za Njemačku. Trenutno nastupa u Heredianu gdje je i započeo karijeru. Najveći trag ostavio je u Premiershipu gdje je pružao odlične igre u dresu Derby Countyja i Manchester Cityja.

Za sadašnju reprezentaciju smatra kako je bolja od one iz Japana i Koreje od prije četiri godine. "Bolje smo organizirani nego na prošlom SP-u. Obrambeno smo puno jači, a nismo zaboravili igrati prema naprijed. Uvjeren sam kako možemo proći skupinu", tvrdi Wanchope.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

SkrolSP 2006.Ostali

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!