SP 2006.

Španjolci nisu poletjeli nakon pobjede

Zoran Zdelar • srijeda, 14.06.2006.

Španjolski izbornik i igrači nakon visoke i krajnje uvjerljive pobjede nisu pali u euforiju i ostali su prilično hladni. Moglo bi se gotovo reći, da su takav rasplet utakmice u očekivali, no to je ipak manje vjerojatno što je potvrdio i izbornik…

Izbornik španjolske nogometne reprezentacije Luis Aragones vjerovao je čitavo vrijeme svojim igračima. "Nismo očekivali tako dobar početak, a i poslužila nas je sreća što smo postigli dva rana gola i to nam je donijelo toliko potrebnu mirnoću za postizanje nova dva pogotka. Vrlo je teško na Svjetskom prvenstvu upisati pobjedu od 4:0, ali nama je to pošlo za rukom.", kazao je Aragones.

Izbornik vjeruje i da je napokon došao kraj lošim prezentacijama Španjolske na Svjetskim prvenstvima, što ih prati već desetljećima. "Nadamo se da ćemo ovog puta nešto postići. Morat ćemo biti oprezni protiv Tunisa, koji je kvalitetniji od Ukrajine. Moramo poštovati sve svoje protivnike.", zaključio je Aragones.

Gotovo isto mišljenje iznio je i Iker Casillas, koji nije imao previše posla na današnjem susretu. "Oduševljeni smo pobjedom i atmosfera u momčadi je odlična. No, ostajemo nisko na zemlji. Mislim da je vrućina danas bila velik hendikep za Ukrajinu, na koju smo mi uglavnom naviknuli."

S druge strane nije bilo baš voljnih za razgovor. Ipak, istupio je Ukrajinac Vladislav Vashchyuk. "Španjolska je bila prilično kvalitetnija i na to su se oslonili. Loši smo bili danas, ali vjerujemo da još uvijek možemo proći dalje."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

SkrolSP 2006.Ostali
  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!