SP 2006.

Tko je tu lud?

Branimir Korać • ponedjeljak, 03.07.2006.

Kada su u pitanju engleski mediji, sve treba uzeti s malom zadrškom, ali opet... Wayne Rooney preko medija prijeti Cristianu Ronaldu, Ronaldo s druge strane tvrdi kako su ostali u kontaktu i kako su i dalje veliki prijatelji. Tko je tu lud?

Nakon još jedne vrhunske gluposti u izvedbi Waynea Rooneya portugalski igrači okružili su suca tražeći kaznu. Među njima je bio i njegov suigrač iz Manchester Uniteda Cristiano Ronaldo i tu je sve počelo. Rooney je odgurnuo Ronalda, nakon toga zaradio crveni karton zbog "gaženja" Ricarda Carvalha i podloga za priču je stvorena....

Prilikom izlaska na teren ovaj dvojac je srdačno razgovarao u tunelu, smijali su se i nisu davali naznake da će sat vremena kasnije postati "mrski neprijatelji".

Nakon susreta Rooney je ludio, optuživao je Ronalda da je on kriv za isključenje, rekao je kako "Ronaldo nije čovjek koji misli na momčad već samo na sebe", prijetio mu kako će ga "pretući čim ga vidi" i davao slične izjave u svom stilu.

S druge strane Ronaldo je davao posve kontradiktorne izjave. "Između mene i Wayne nema nikakvog problema. Nakon utakmice razmijenili smo SMS poruke, a to smo učinili i u ponedjeljak. Rekao mi je kako imamo odličnu momčad i možemo daleko te nam je poželio sreću. Ono što je najvažnije, rekao mi je kako se ne ljuti na mene i da ignoriram engleske medije koji pišu gluposti samo kako bi nas posvađali".

Ronaldo smatra kako nije kriv što je Rooney zaradio isključenje i tvrdi da nije tražio od suca da Rooneyu pokaže karton. Za kraj je poručio da nije točno da se ne želi vratiti u Manchester United. "Tipično za engleske medije. Nikad nisam izjavio da se ne želim vratiti u Manchester United.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

SkrolSP 2006.Ostali
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!