Tenis

Tri gema za potpuni oproštaj

Ivor Krapac • četvrtak, 22.02.2007.

U utorak se dogodio oproštaj u singlu, a u srijedu je Ivana Abramović zapela i u konkurenciji parova WTA turnira u Bogoti. Abramović i Amerikanka Julie Ditty nisu pružile ozbiljniji otpor drugim nositeljicama...

Talijanke Flavia Pennetta i Roberta Vinci potvrdile su status favorita i slomile hrvatsko-američku kombinaciju sa samo tri izgubljena gema. Bilo je 6:1 i 6:2.

Odigrano je i pola programa osmine finala singla, uz ishode koji bi se teško mogli nazvati iznenađujućim. U tu kategoriju donekle spada jedino pobjeda Talijanke Nathalie Vierin nad 31-godišnjom Španjolkom Conchitom Martinez Granados, polufinalisticom iz 1998., koja je pala s jednosmjernih 6:2 i 6:2.

Sedmopostavljena Čehinja Klara Zakopalova i šestopostavljena Roberta Vinci dohvatile su četvrtfinale bez izgubljenog seta, dok je četvrta nositeljica, Francuskinja Emilie Loit imala teži posao, ali i ugledniju suparnicu. Loit je sa 6:4, 4:6 i 6:3 prošla Argentinku Paolu Suarez, nekad devetu tenisačicu svijeta, koja se ne uspijeva vratiti na nekadašnju razinu nakon puno problema s ozljedama.

WTA Bogota, 21.2.2007., osmina finala: Zakopalova (Češka, 7) - Parmentier (Francuska) 6:2, 6:3, Vinci (Italija, 6) - Cornet (Francuska, Q) 6:2, 6:3, Loit (Francuska, 4) - Suarez (Argentina) 6:4, 4:6, 6:3, Vierin (Italija) - Martinez Granados (Španjolska) 6:2, 6:2.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

TenisSkrolWTA Tour
  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!