Košarka

Iznenađenje u Italiji

Ivana Spahija • subota, 17.02.2007.

U prvoj utakmici 19. kola talijanske košarkaške lige dogodilo se iznenađenje. Šesnaestoplasirana momčad lige, Bipop Carire, kod kuće je svladala devetoplasiranu momčad Legeu Scafati...

U otvaranju susreta momčadi su bile izjednačene, prva četvrtina je privedena kraju sa samo pola koša prednosti za košarkaše Bipop Carirea (25:24). Slično se ponovilo i u drugoj četvrtini, domaćini su se trudili povećati prednost pred košarkašima Legee, ali su do poluvremena uspjeli ostvariti tek prednost od dva poena (49:47).

U nastavku susreta bolje su krenuli košarkaši Bipop Carirea koji su do kraja treće četvrtine uspjeli gostima pobjeći na +9 (75:66). Sa dobrom igrom su nastavili i u posljednjoj četvrtini u kojoj su ubacili čak 31 poen, za razliku od košarkaša Legee koji su ubacili tek 13 poena pa je momčad Bipop Carirea zasluženo slavila rezultatom 106:79.

Najviše poena u susretu, 21, ubacio je košarkaš Legee Scafati Rick Apodaca koji je ostvario i jedan skok i tri asistencije. Iz pobjedničke momčadi najbolji je bio Ricky Minard koji je ubacio 18 poena, čemu je pridodao četiri skoka i dvije asistencije.

Ostali susreti ovog kola su na rasporedu sutra.

Lega A Basket, 19. kolo: Bipop Carire - Legea Scafati 106:79.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!