Zimski sportovi

Rangersima pobjeda u gostima

Adam Bajić • petak, 13.04.2007.

U preostalim prvim susretima doigravanja, prednost domaćeg terena iskoristili su Detroit protiv Calgaryja, Buffalo protiv Islandersa i Devilsi protiv Lightninga. Atlanta nije iskoristila tu prednost te je poražena od Rangersa…

Predvođeni iskusnim kapetanom Jagrom (jedan pogodak i asistencija), Rangersi su iznenadili Trasherse i anulirali njihovu prednost domaćeg leda te poveli s 1:0. Po gol za goste još su zabili Rozsival, Marcel Hossa (čiji poznatiji brat Marian igra za Atlantu) i Nylander, a za domaće Belanger, Hnidy i Dupuis. Sljedeći ogled ovih klubova je u subotu, ponovo u Atlanti.

Sabresi su sigurno krenuli u doigravanje i ove godine planiraju ići «do kraja» (prošle su u sedmoj utakmici finala Istoka poraženi od Caroline). No, još je malo prerano za takve najave. Po dva gola Campbella i Druryja bila su dovoljna za 4:1 pobjedu protiv Islandersa, koji željno očekuju povratak u momčad prvog vratara DiPietra.

NHL, rezultati doigravanja (prve utakmice): Buffalo - NY Islanders 4:1, New Jersey – Tampa Bay 5:3, Atlanta - NY Rangers 3:4, Detroit – Calgary 4:1.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!