Zimski sportovi

Ottawa, Canucksi i Rangersi na korak do polufinala

Adam Bajić • srijeda, 18.04.2007.

Rangersi nisu posustali ni u trećem ogledu s Trashersima te ih «razbili» sa 7:0, dok su pobjedom u gostima veliku prednost stekli Canucksi protiv Starsa i Senatorsi protiv Penguinsa. Sva tri kluba blizu su plasmana u drugi krug doigravanja…

Iskusni veteran Nylander je s tri zgoditka predvodio Rangerse do nove pobjede i ukupnog 3:0 vodstva protiv demoralizirane Atlante. Dva gola dodao je mladi Callahan, a po jedan Malik i Shanahan. Rangersi će probati dovršiti posao protiv «grogiranog» suparnika već noćas, kako bi imali što više odmora do sljedećih ogleda.

U lijepoj, iako ne efikasnoj utakmici, Senatorsi su i po drugi puta došli do pobjede u Pittsburghu, možda i ključne za plasman u sljedeći krug. Poveli su gosti sretnim «odbijancem» Spezze, a u drugoj trećini poravnao je J. Staal. Krupni branič Ottawe Volchenkov zabio je u 50. minuti svoj prvi gol uopće u playoffu i tako donio radost suigračima.

NHL, rezultati doigravanja: NY Rangers – Atlanta 7:0 (3:0 u pobjedama), Pittsburgh – Ottawa 1:2 (1:3), Dallas – Vancouver 1:2 (1:3), Minnesota – Anaheim 4:1 (1:3), Calgary – Detroit 3:2 (1:2).

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!