Tenis

Haas otkazao, organizatori u problemima

Kristian Hohnjec • nedjelja, 01.07.2007.

Meč 4. kola između Rogera Federera i Tommya Haasa, koji je trebao biti treći po rasporedu sutra na centralnom terenu, neće se dogoditi pošto je Njemac bio prisiljen otkazati nastup zbog ozlijede trbušnog mišića. Osim Haasa u problemima su i organizatori koji se bore s nemilosrdnom kišom....

Najbolji igrač svijeta tako je prošao u četvrtfinale bez borbe, dok će njegov glavni rival Rafael Nadal sutra igrati tek 3. kolo protiv Robina Soderlinga. Pehovi Tommya Haasa se nastavljaju, Wimbledon mu je bio prvi turnir nakon što je zalječio rame. "Osjetio sam ozlijedu u prošlom meču. Otići ću kući i pratiti ostatak turnira na televiziji. Želio sam biti na centralnom terenu, ali nije bilo suđeno. S obzirom na način na koji sam igrao, mislim da sam bio jedan od rijetkih koji mogu ugroziti Federera. Bila bi to lijepa prilika", izjavio je Tommy.

Organizatori su u velikim problemima, budući da im prognoza niti sljedećeg tjedna ne ide na "ruku". Sve do vikenda meteorolozi predviđaju padaline na londonskom području, a program ionako kasni, te još mnogi mečevi 3. kola u obje konkurencije nisu završeni. Izašao je i ždrijeb juniora, Jasmina Tinjić igrat će protiv 9. nositeljice Britanke Naomi Cavaday, koja je u prvom kolu glavnog turnira propustila meč lopte protiv Martine Hingis.

Vezane vijesti

Petra Martić će se, pak, u prvom kolu susresti s trećom nositeljicom, Ruskinjom Jevgenijom Rodinom.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!