Rukomet

Ženska reprezentacija u punom sastavu

Goran Markuš • četvrtak, 22.11.2007.

Nakon prvog tjedna priprema hrvatskoj ženskoj rukometnoj reprezentaciji pridružile su se i igračice koje su zbog obaveza u svojim klubovima i nastupa u Ligi prvakinja preskočile početak priprema...

Pripreme za svjetsko žensko rukometno prvenstvo započele su prošlog tjedna u Poreču bez reprezentativki koje su se, zbog obaveza u svojim klubovima i Ligi prvakinja momčadi priključile tek početkom ovoga tjedna. Izbornik Josip Šojat sada ima cijelu momčad, osim ozlijeđene Maide Arslanagić na raspolaganju.

Zbog rupture lista Maida je još upitna za nastup na svjetskoj smotri no Šojat naglašava: "Maidino neprisustvo na svjetskom prvenstvu bilo bi vrlo veliki psihološki udarac za nas, no snaga naše reprezentacije je u timu i na tome ćemo graditi našu igru."

Za vrijeme porečkih priprema održavati će se dva treninga na dan, a nekoliko muških istarskih drugoligaša i trećeligaša trebalo bi pomoći u pripremi reprezentativki za svjetsko prvenstvo. U petak je na rasporedu i službena pripremna utakmica protiv Slovenki.

Uoči samih priprema, kapetanica momčadi Miranda Tatari poručuje: "Znači, kvalifikacije smo prošli, odradili odlično za svjetsko prvenstvo, koje stvarno želimo i možemo maksimalno dobro odigrati. Vjerujem da u ovih deset dana pred nama imamo dosta vremena za pripremu, gledanje snimki naših protivnica i eto, da se pripremimo najbolje što možemo i odemo dalje".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!