Nogomet

Video: Sjajni Kranjčar rastužio London

Dario Dodić, Zoran Zdelar • utorak, 08.04.2008.

Niko Kranjčar još je jednom potvrdio odličnu formu u dresu Portsmoutha. U zaostaloj utakmici 33. kola Premiershipa "Mornari" su minimalno slavili u gostima kod West Hama. Prilično nezanimljiv susret riješen je jednim briljantnim potezom hrvatskog reprezentativca...

U nekoliko je navrata trener Portsmoutha Harry Redknapp napominjao kako su mu igrači umorni od napornog otočkog ritma, pogotovo zato što paralelno s odličnim igrama u Premiershipu Pompey odlično gura i u FA Kupu gdje su proteklog vikenda osigurali nastup u finalu. Na otvaranju susreta s West Hamom vidljivo je bilo o čemu je Redknapp govorio.

Teških nogu igrači Portsmoutha loptu su više manje bezuspješno natjeravali, a u neuobičajeno slabom i nezanimljivom prvom dijelu valja istaknuti tek dalekometni pokušaj Deana Ashtona i prokockanu prigodu Bobbyja Zamore. Ashtonov je udarac vratar James izbacio u korner, dok je Zamora iskosa promašio vrata, iako je već prevario gostujućeg vratara.

Neiskorištene prilike West Hama kaznio je Kranjčar nakon točno sat vremena igre - lijepo se okrenuo na rubu kaznenog prostora i plreciznim prizemnim udarcem poslao loptu u donji desni kut vratara Greena za slavlje Portsmoutha i nova tri boda.

Za svoju igru Niko je još jednom nagrađen epitetom igrača utakmice, što svakako godi čuti u moru loših vijesti vezanih uz hrvatsku reprezentaciju pred Euro.

Premiership, 33. kolo: West Ham - Portsmouth 0:1

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!