Rukomet

Kup nikome!

Ivana Strahija • ponedjeljak, 28.04.2008.

Očito je i Upravnom odboru Hrvatskog rukometnog saveza dojadilo slušati zavrzlame između Poreča i Čakovca, pa su organizaciju završnice Kupa odlučili dodijeliti – samima sebi. Final four hrvatskog rukometa igrat će se tako u Zagrebu.

"Povodom žalbe RK Poreč glede dodjeljivanja organizacije završnice Hrvatskog rukometnog kupa, UO HRS-a donio je odluku kako niti Poreč, niti Čakovec ne ispunjavaju uvjete za organizaciju završnice Kupa, tako da će HRS preuzeti organizaciju i to u Zagrebu u već ranije utvrđenom terminu, znači od 09.-11.05. Što se tiče dvorane, najvjerojatnije će se igrati u Dubravi, no, konačna odluka će biti donesena za par dana", glasi štura informacija sa službenih stranica Hrvatskog rukometnog saveza.

Kako smo pisali nedavno, Čakovčani i Porečani "zakrvili" su se oko organizacije Kupa, a pošto su iz Čakovca primijetili da Poreč nije imao potpisanu mjenicu priloženu ponudi, tako su i iz Poreča u petak, neslužbeno saznajemo, primijetili da Željko Kavran nije trebao potpisivati zadužnicu Perutnine Pipo IPC, pošto je on ipak predsjednik Hrvatskog rukometnog saveza. To dakako zvuči pomalo nategnuto, jer premda Kavran je predsjednik HRS-a, on se prije samog raspisivanja natječaja u potpunosti ogradio od odlučivanja, i u samoj ponudi nastupao kao predsjednik Perutnine Pipo IPC.

"Solomonsko rješenje" UO HRS-a za sada ostaje bez objašnjenja, pošto nam se akteri natječaja, a ni glavni tajnik Damir Poljak, nisu javljali na telefone, no vrlo brzo očekujemo i prve reakcije iz oba tabora.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!