Nogomet

Löwa brinu Schneider i Metzelder

Ivana Jurica • utorak, 29.04.2008.

Njemački izbornik Joachim Löw u ponedjeljak je izjavio da postoji mogućnost o proširenju sadašnje liste o 23 kandidata koji će konkurirati za Europsko prvenstvo ovog ljeta u Austriji i Švicarskoj …

Razlog zbog kojeg je Löw to izjavio leži u ozljedama Bernda Schneidera (81 nastup za reprezentaciju) i Christopha Metzeldera (39 nastupa za reprezentaciju) koji su još uvijek ozlijeđeni, pa izbornik ostavlja još malo prostora da vidi hoće li se spomenuti dvojac moći oporaviti do nastupa na smotri najboljih reprezentacija Europe.

''Zbog sadašnje situacije, razmislit ćemo o mogućnosti proširivanja liste kandidata na više od 23 igrača. A postoji i mogućnost selektiranja igrača poslije prijave službene liste kandidata'' – kazao je Löw koji je na Svjetskom prvenstvu 2006. godine bio asistent tadašnjem izborniku Klinsmannu.

''O eventualnim nastupu obojice odlučivat ćemo 10. svibnja nakon razgovora s liječnicima. No, važno je i da se niti jedan igrač ne ozlijedi u završnicama prvenstava u sljedećih nekoliko tjedana'' – zaključio je njemački izbornik.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!