Nogomet

Klasnić: "Nismo se došli zaje..."

Tomislav Pacak • ponedjeljak, 16.06.2008.
Klasnić: "Nismo se došli zaje..."
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Ivan Klasnić dobio je od Uefe nagradu za igrača utakmice Hrvatska - Poljska, što je konačna nagrada za čovjeka koji je u životu dobio puno veću bitku od bilo koje na nogometnom travnjaku...

Ivan je kratko prokomentirao nastup pričuvne momčadi i pobjedu protiv Poljske: "Ja bih samo rekao da sam sretan što sam bio dio ove ekipe. Novinari su rekli da je to C ekipa i da se zaje... na ovom Euru, ali mi smo pokazali da smo tu i da izbornik može na nas računati. Baš sam vrlo sretan što sam zaigrao s njima i hvala dečkima."

Koliko mu ovaj pogodak znači iz perspektive onoga što je prošao: "Sretan sam što sam uopće zaigrao opet nogomet i rekao sam da mi je sve bonus. Ovo mi je drugi nogometni život, ovo danas mi je kao san da sam istrčao na teren i zabio gol. Imao sam još dvije šanse, ali hvala Bogu da sam tu, da sam zabio, da smo osvojili tri boda i da smo prvi u skupini."

I izbornik Bilić zamoljen je da prokomentira njegovu priču: "O Ivanu je već sve rečeno ako živite kod nas ili u Njemačkoj. Mi smo se svi molili za njega. On je imao strašnu vjeru od prvog dana kada se to dogodilo, on je zapravio hrabrio i tješio nas. Uz tu vjeru, uz svoju snagu i uz Boga, on ne da je zdrav nego se vratio na teren na jednom fenomenalnom nivou. To je jedna savršena priča."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!