Ostali sportovi

Otvoreno PH u wakeboardu

Sportnet • srijeda, 02.07.2008.
Otvoreno PH u wakeboardu

Na crikveničkoj plaži Balustrada od 27. lipnja do 6. srpnja 2008. odvija se šesto izdanje Sport FEST-a. Riječ je o već poznatoj desetodnevnoj manifestaciji koja je sastavljena od natjecanja u sedam različitih atraktivnih sportova u čiju su organizaciju uključeni matični savezi i organizacije s višegodisnjim iskustvom...

U ulozi organizatora ovogodišnjeg atraktivnog wakeboard natjecanja nalaze se Wakeboard klub Krk i Klub skijanja na vodi Crikvenica. Riječ je o nacionalnom prvenstvu Wakeboard - otvoreno prvenstvo Hrvatske u wakeboardu iza glisera. Wakeboard natjecanje ispred glavne crikveničke plaže održat će se u četvrtak 3. srpnja. Bit će to otvoreno prvenstvo Hrvatske, tako da mogu sudjelovati i rideri iz inozemstva, a očekuje se desetak sudionika iz Hrvatske i Slovenije koji će se natjecati u disciplini vožnje iza glisera/broda (boat wakeboard). Rideri će imati trening u jutarnjim satima, od 9.00 do 11.00, a zatim natjecanje u 17 sati.

Wakeboard klub Krk i Klub skijanja na vodi Crikvenica pozivaju sve zainteresirane da se pridruže ovom iznimno atraktivnom događanju. Ulaz je slobodan.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!