Nogomet

Rukavina potpisao za Panathinaikos

Bernard Jurišić • subota, 05.07.2008.
Rukavina potpisao za Panathinaikos
Foto: Bruno Karadža

U subotu navečer Ante Rukavina postao je novi igrač grčkog velikana Panathiniakosa. 22-godišnji Šibenčanin potpisao je četvrogodišnji ugovor za "Pao"...

Ante Rukavina od večeras je i službeno 11. Hrvat koji će obući dres atenskog Panathinaikosa. 22-godišnji dosadašnji napadač Hajduka i U-21 reprezentacije potpisao je četverogodišnji ugovor s jednim od najtrofejnijih grčkih klubova, u kojemu će imati godišnju gažu od 700.000 eura.

Rukavina će liječničke preglede obaviti u nedjelju, a subotu je proveo u društvu klupskog direktora Costasa Antonioua. U ponedjeljak bi se zajedno s Hajdukovim direktorom Ivanom Buljanom trebao vratiti u Split, nakon čega će se Rukavina priključiti svojim novim suigračima na pripremama u Austriji.

"Čast mi je što sam došao u Panathinaikos, ovo je veliki korak naprijed u mojoj karijeri. Sad je sve na mojim igrama, želim se dokazati i pokazati treneru da može na mene računati", izjavio je Rukavina grčkim medijima.

U grčkom klubu će igrati s vratarom Mariom Galinovićem, a u zelenom dresu atenskog kluba nastupali su i Velimir Zajec, Aljoša Asanović, Robert Jarni, Goran Vlaović, Silvio Marić, Daniel Šarić, Igor Bišćan, Ante Šerić i Srđan Andrić.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!