Nogomet

Balaban: "Ogromna tri boda"

Vedran Attias • četvrtak, 23.10.2008.
Balaban: "Ogromna tri boda"
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Svi Dinamovci istaknuli su važnost karaktera koji je momčad pokazala protiv NEC-a, ali i važnost osvojenih bodova...

Ivan Kelava objasnio je nesporazum kod prvog gola: "Došlo je do nesporazuma, ja sam izletio na loptu i vikao 'moja', ali Carlos me nije čuo, instinktivno je presjekao loptu i ispalo je najlošije. Najvažnije je da smo se uspjeli vratiti i tako pokazati karakter."

Boško Balaban bio je odlično raspoložen nakon utakmice u kojoj je njegov pogodak vratio Dinamo u život: "Bila je jako uzbudljiva utakmica koju smo dobro otvorili i rano poveli. Imali smo utakmicu pod kontrolom do autogola. Na kraju se nakon gola sve preokrenulo u njihovu korist. Oni su dominirali terenom, imali i pozitivan rezultat deset minuta prije kraja. Uspjeli smo onda izjednačiti i preokrenuti utakmicu u našu korist, nitko sretniji od nas. Definitivno smo zaslužili pobjedu, a ovo su velika tri boda za nas."

O važnosti bodova ne treba ni govoriti: "Ova tri boda su jako velika, posebno u ovom grupnom natjecanju. Sjetite se da smo prošle godine skupili samo dva boda u četiri utakmice, a sada već imamo tri. Vjerujem da ćemo skupiti još koji bod i konačno prezimiti u Europi. Svaki pogodak je jako drag, a posebno ovaj jer nas je vratio u utakmicu."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!