Košarka

Nova Superkošarka vas vodi u NBA svijet

Sponzorirani članak • ponedjeljak, 03.11.2008.
Nova Superkošarka vas vodi u NBA svijet

Specijalizirani košarkaški mjesečnik Superkošarka u novom broju za studeni donosi najopširniji i najdetaljniji vodič 63. po redu NBA sezone u kojem na stručan način donosi popis igrača svih 30 NBA klubova, prognozu te pregršt zanimljivih statističkih podataka...

Uz najavu nove NBA sezone 2008/09. u novom broju pronaći ćete i životnu priču trenutačno najboljeg playmakera na svijetu i najvećeg kandidata za MVP naslov Chrisa Paula, zvijezde New Orleans Hornetsa.

Od NBA velikana u ovom broju predstavljen je Charles Barkley, jedan od najboljih igrača u povijesti koji nije osvojio naslov prvaka.

NBA dossieri u ovom broju posebno su zanimljivi. Jedan je o triple-double učincima, njihovoj povijesti, statističkim podacima i obiljem ekskluzivnih fotografija. Drugi je o kratkoj suradnji ponajboljih košarkaša na svijetu Juliusa Dr. J Ervinga i Petea Maravicha kada su bili suigračima, priča koja će mnoge poznavatelje košarke ostaviti u čudu.

Od intervjua uz onaj sa zvijezdom New Jersey Netsa Vinceom Carterom te Maurizijom Gherardinijem – glavnim managerom Toronto Raptorsa koji govori o Roku Ukiću - treba izdvojiti onaj s Veljkom Mršićem, bivšim poznatim košarkašem koji govori o razlozima kako je postao trener te o budućim projektima u košarci.

Super posteri u novom broju su: VINCE CARTER i ANDREW BYNUM.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja