Tenis

Nastavak uspješne suradnje

Sportnet • srijeda, 26.11.2008.
Nastavak uspješne suradnje

Hrvatski teniski savez i Agrokor održali su konferenciju za novinare povodom potpisivanja ugovora kojim se nastavlja uspješna suradnja. U ime HTS-a ugovor je potpisao predsjednik Radimir Čačić, a u ime Agrokora Ljerka Puljić, starija izvršna potpredsjednica za strategijske grupe...

Ugovor vrijedi za 2009. godinu, što je već četvrta sezona zaredom da Agrokor na ovaj način potpomaže razvoj hrvatskog tenisa. Agrokor, odnosno članice Koncerna Jamnica i Ledo, i u tom će razdoblju ostati generalni sponzori HTS-a te team-sponzori Davis Cup i Fed Cup ekipa.

U ime hrvatske Davis Cup reprezentacije Agrokoru je zahvalio Mario Ančić, istaknuvši da je upravo ovakav način suradnje nužan za razvoj mladih, danas juniorki i juniora ili još mlađih, na putu prema uspjesima u vrhunskom tenisu. Vrijednost ugovora nije objavljena, no potvrđeno je da HTS ima pravo na bonus ovisno o rezultatima reprezentacija.

Na konferenciji za novinare najavljen je i juniorski ITF turnir za uzrast do 18 godina koji će se od 1. do 6. prosinca odigrati na terenima Nacionalnog teniskog centra, na sjeveroistočnoj strani Zagrebačkog velesajma.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

TenisDavis Cup/Fed Cup
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!