Nogomet

Scolari: "Prijeti mi selidba u Brazil"

Zoran Zdelar • četvrtak, 27.11.2008.
Scolari: "Prijeti mi selidba u Brazil"
Foto: EPA

Chelseajev trener Luiz Filipe Scolari iznimno je nezadovoljan igrom i rezultatom svoje momčadi u Bordeauxu i sad su se čak doveli u situacij uda nisu još uvijek sigurni u prolaz među 16 najboljih momčadi u Europi...

Chelsea si je nepovoljnim rezultatom na gostovanju u Francuskoj itekako zakomplicirao svakodnevicu s obzirom da sad postoji mogućnost da čak i ispadnu iz Lige prvaka te natjecanje u Europi nastave kroz Kup Uefa. Za klub poput Chelseaja to bi nedvojbeno bila velika katastrofa, a to je svojim riječima potvrdio i trener Luiz Filipe Scolari.

"Na prvo mjesto više ne možemo, a ukoliko ne ostanemo na drugom prijeti mi selidba. Tada bi bilo bolje da se spakiram i odem u Brazil", rekao je Scolari.

Trenera Chelseaja je remi u Bordeauxu poprilično razljutio. "Vrlo sam ljut jer nismo dobro odigrali u fazama u kojima smo upravo najjači i na kojima smo mnogo vježbali. To je prvi pogodak kojeg smo primili iz kornera otkad sam ja stigao na Stamford Bridge."

"Kad smo započeli natjecanje u Ligi prvaka nisam očekivao da ćemo završiti kao druga momčad u skupini jer sam smatrao da imam dovoljno dobre igrače kako bismo bili prvi. Sad moramo pobijediti Cluj", rekao je Scolari, koji će tako ipak morati osigurati prolaz iz treće prilike, nakon što to nisu uspjeli ni prije u Rimu.

Chelseajev vratar Petr Čech svojim izjavama potvrdio je da su djelomično podcijenili protivnika. "Kad smo poveli smatrao sam da je utakmica riješena. Kad smo postigli taj pogodak trebali smo zatvoriti utakmicu. Loš rezultat u dva dvoboja zaredom na gostovanjima je ipak previše", smatra češki golman.

Laurent Blanc ima razloga za zadovoljstvo, njegovi nogometaši odigrali su iznimno dobru utakmicu i još uvijek su u igri za prolaz među 16 najboljih. "Naša želja bila je pritisnuti Chelsea i prema tome mogu reći da smo odigrali odličnu utakmicu. Zanimljivo će biti u Rimu jer svi su očekivali da se Roma i Chelsea bez problema kvalificiraju. Nastavljamo se boriti, iako neće biti nimalo lako protiv Rome", kazao je trener Bordeauxa.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!