Nogomet

"Presudio je gol"

Tomislav Pacak • četvrtak, 27.11.2008.
"Presudio je gol"
Foto: Davor Sajko

Trener Spartaka Michael Laudrup nije bio posebno pričljiv, premda je njegova momčad u teškim uvjetima upravo osvojila možda i ključna tri boda.

"Sretni smo zbog pobjede. Bila je otvorena utakmica, mi smo dobili i to me veseli. Ako dobijemo i protiv NEC-a vjerujem da ćemo se kvalificirati za nastavak natjecanja, a to je za nas vrlo važno", rekao je Michael Laudrup na konferenciji za medije nakon utakmice.

Spartak nije briljirao, a jedini pogodak na utakmici stvorio je iz poluprilike, čega je svjestan i danski trener: "Što je presudilo? Ukratko - gol. Nije baš bilo puno prilika, ali mi smo zabili jednu od svojih rijetkih i to je odlučilo utakmicu."

"Znali smo da će biti teško u ovim uvjetima, ali nama je bilo važno pobijediti. Da smo izgubili bilo bi jako teško, zadovoljan sam rezultatom i trudom igrača. Igra jasno nije bila sjajna, no to je manje važno", dodao je.

Što misli o izgledima Dinama u nastavku natjecanja? "Teško je igrati u Udinama, pa će Dinamu sigurno biti teško, ali ima svoju šansu."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!