Rukomet

Červar objavio popis bez Balića

Sportnet • srijeda, 11.03.2009.
Červar objavio popis bez Balića
Foto: Bruno Karadža

Izbornik hrvatske reprezentacije Lino Červar objavio je popis 16 igrača za kvalifikacijske susrete za EP 2010. protiv Slovačke i Grčke 18. odnosno 21. ožujka. Najveće iznenađenje je izostanak Ivana Balića, ali i nekolicine drugih reprezentativaca.

Na objavljenom popisu izbornika hrvatske rukometne reprezentacije Line Červara nije se našlo nekoliko imena koja smo gledali na nedavno završenom Svjetskom prvenstvu.

Najviše u oko upada izostanak ponajboljeg rukometaša svijeta Ivana Balića, okosnice hrvatske reprezentacije u proteklih šest godina.

Osim Balića, u kvalifikacijama za EP 2010. nećemo gledati još četvoricu reprezentativaca koji su igrali na Svjetskom prvenstvu: Petra Metličića, Denisa Špoljarića, Zlatka Horvata i Matea Hrvatina.

Iz Balićevog matičnog kluba Croatia Osiguranja Zagreb dolazi potvrda kako su oni zatražili njegovu poštedu jer se ne radi o potencijalno jakim protivnicima, a Zagreb tjedan dana nakon kvalifikacija očekuje težak dvoboj četvrtfinala Lige prvaka protiv njemačkog Kiela.

Popis igrača:

Vratari: Mirko Alilović, Venio Losert i Mate Šunjić;

Lijeva krila: Ljubo Vukić i Ivan Ninčević;

Desna krila: Ivan Čupić i Vedran Zrnić;

Pivot: Igor Vori;

Vanjski igrači: Blaženko Lacković, Domagoj Duvnjak, Tonći Valčić, Josip Valčić, Marko Kopljar, Jakov Gojun, Damir Bičanić i Denis Buntić.

Okupljanje reprezentativaca je u nedjelju, 15. ožujka 2009. u hotelu "Panorama" u Zagrebu u 17:00 sati.

Treninzi reprezentacije održat će se u nedjelju (15.3.) u 19:00 sati, ponedjeljak (16.3.) u 10:00 i u 18:00 sati u Domu sportova. Polazak u Bratislavu je u utorak (17.3.) u 10:00 sati charter letom iz zračne luke Zagreb.

Iz Bratislave se nakon susreta u srijedu (18.3.) kasno navečer leti za Osijek, gdje će u četvrtak (19.3.) biti nova konferencija za medije u hotelu "Osijek" u 13:00 sati.

Susret Slovačke i Hrvatske odigrat će se u Hlohovcu, 70-ak kilometara od Bratislave.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!