Košarka

Aris preuzeo treću poziciju

Tea Lokas • nedjelja, 05.04.2009.
Aris preuzeo treću poziciju

U preostala dva susreta grčke košarkaške lige bez ikakvih iznenađenja slavile su dvije favorizirane momčadi protiv niže plasiranih...

Prva od te dvije je prvoplasirana ekipa Panathinaikosa, koja je bez poteškoća svladala Olympiju. Najveći iskorak PAO je napravio u prvoj i trećoj četvrtini, napravivši razliku dovoljnu za ugodnu pobjedu od 80:61. Igrač utakmice Olympijin je Marios Batis sa 17 poena u obruču protivnika. Batis je upisao i devet skokova.

Druga utakmica odigrala se između Arisa i Kolossosa, a slavlje je pripalo gostujućoj ekipi Arisa. Suvereno su gosti vladali terenom gotovo cijelu utakmicu, a "na loptu" su stali tek u trećoj četvrtini kada su košarkaši Kolossosa uspjeli ubaciti 29 naprema Arisovih 11 poena. Iako se Kolossos pokušao izvući, Aris to nije dopustio odličnom posljednjom četvrtinom. Kod Kolossosa istaknuo se Papanikolopoulos sa 17 poena, uz dvojac Asimakopoulos - Tsamis koji je imao po 16. U ekipi Arisa najbolji je bio sa 16 poena Dimitri Tsaldaris. Aris je ovom pobjedom zasjeo na treće mjesto na prvenstvenoj ljestvici.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!