Košarka

"Došli smo s drugačijim ciljem"

Matej Milanović • nedjelja, 26.04.2009.
"Došli smo s drugačijim ciljem"
Foto: Nikola Movrić

(Iz Bologne za Sportnet.hr Matej Milanović) Treneri Triumfa i AEL-a slažu se da je bolja momčad osvojila treće mjesto na turniru. Nikolić je zadovoljan svojima bez obzira na poraz, a Jeremin je od finala očekivao ipak nešto više...

Od poraženog AEL-a na press konferenciju izašao je jedino trener Miroslav Nikolić. Srpski stručnjak čestitao je protivnicima i smatra da je njegov tim s pravom na četvrtom mjestu jer su ostale ekipe na turniru bolje od njih: "Izgubili smo od bolje ekipe. Odigrali smo što smo bolje mogli, uz mali broj igrača. Mislim da smo zasluženo četvrti. Ovo je bila zadnja utakmica sezone. Igrači su ih odigrali puno tijekom godine i jako su umorni. Zadovoljan sam njima jer su danas dali sve od sebe."

Trener Triumfa Stanislav Jeremin puno je zadovoljniji današnjom predstavom od onoga što je njegov sastav pokazao u polufinalu i smatra da su njegovi izabranici u potpunosti iskoristili nedostatke protivnika: "Mislim da smo u napadu igrali bolje nego u petak. Proteas nam je pustio puno otvorenih šuteva što smo mi znali iskoristiti. Općenito sam zadovoljan utakmicom."

Jeremin je sretan kako su danas odradili posao no još žali za polufinalnom utakmicom budući da su oni ovdje došli po naslov, ne po treće mjesto: "Naravno bolje je dobiti utakmicu za treće mjesto nego izgubiti finale, ali mi smo ovdje došli s nekim drugim ciljem. Prava je šteta što smo u petak odigrali onako loše."

Od ruskog sastava došao je i Ernest Bremer koji je za 32 minute zabio 19 poena. Igrač je tek kratko prokomentirao što je po njemu odlučilo pobjednika: "Krenuli smo agresivno u prvoj četvrtini i igrali dobro. Taj intenzitet smo uspjeli održati 40 minuta i mislim da smo zasluženo pobijedili."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!