Nogomet

Platini zadovoljan Starkovim suđenjem

Antonija Pavlić • četvrtak, 30.04.2009.
Platini zadovoljan Starkovim suđenjem
Foto: Nikola Movrić

Sudac prve polufinalne utakmice Lige prvaka između Barcelone i Chelseaja oko kojeg se u zadnja dva dana podiglo dosta prašine izjavio je kako ne smatra da je oštetio bilo koju momčad te iznio podatak da glavni čovjek Uefe, Michel Platini, nema nikakvih zamjerki na njegovo arbitriranje...

Njemački sudac Wolfgang Stark na kojeg su žestoko nasrnuli igrači i trener Barcelone nakon što je u polufinalu Lige prvaka na Nou Campu tolerirao izrazito grubu i destruktivnu igru Chelseaja, izjavio je danas engleskim medijima da se ne osjeća krivim te da nije sudio na štetu niti jedne momčadi.

Iznio je, također, i podatak o zadovoljstvu odrađenim predsjednika Uefe, Michela Platinija, koji prema njegovim riječima nije imao baš nikakvih zamjerki.

"Bilo je nekih zlobnih prekršaja, to sigurno, ali iako ne branim ružne i opasne faulove smatram da je to za polufinale Lige prvaka sasvim normalo."

"Nisam pokazao Ballacku drugi žuti karton iz jednostavnog razloga jer za to nije bilo razloga. Skrivio je normalan prekršaj i sve što sam napravio je bilo dosudio izrazavn slobodan udarac za Barcelonu."

"Delegat Uefe nakon susreta je meni i mojim pomoćnicima rekao kako Platini smatra da smo odradili dobar posao.", završio je.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!