Nogomet

Adebayor: "Nije sve tako strašno"

Goran Markuš • srijeda, 06.05.2009.
Adebayor: "Nije sve tako strašno"
Foto: EPA

Iako su sa sigurnih 4:1 (kumulativni rezultat) izbačeni iz Lige prvaka Emmanuel Adebayor upozorava kako ništa nije crno-bijelo naglašavajući da svi mogu biti vrlo zadovoljni još jednom vrlo uspješnom sezonom u Ligi prvaka...

"Bez obzira na ovaj poraz možemo biti vrlo zadovoljni sezonom", započeo je Emmanuel Adebayor: "Nemojmo zaboraviti da smo prošle godine stigli tek do četvrtfinala. Ako ovako nastavimo sljedeće bi godine mogli dobiti priliku boriti se i za sam naslov."

Adebayor se kratko osvrnuo i na sam susret: "Kad je utakmica počela bio sam siguran da ćemo dobiti. Odlično smo krenuli, no nesretne pogreške stajale su nas dva vrlo rana zgoditka nakon čega se nismo uspjeli vratiti."

"Pogotkom Christiana Ronalda stavili su točku na "i", a mi smo se oprostili od prolaska. Za kraj bih ipak napomenuo kako će Manchester United potpuno zasluženo igrati u finalu Lige prvaka", završio je Adebayor.

S druge strane, Arsen Wenger uopće nije krio tugu zbog pomalo neočekivano lošeg nastupa svoje momčadi, no niti nakon susreta nije bio spreman uprti prstom u pojedince: "Iako nema smisla imenovati nikoga individualno činjenica je da netko mora biti kriv za ta dva brza zgoditka. Nakon što smo otišli u minus protiv ovakvog Uniteda povratka jednostavno nije bilo."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!