Nogomet

Ronaldo: "Obranit ćemo naslov"

Goran Markuš • srijeda, 06.05.2009.
Ronaldo: "Obranit ćemo naslov"
Foto: EPA

Cristiano Ronaldo, jedna od najvećih zvijezda Manchester Uniteda vrlo je ponosan plasmanom u finale Lige prvaka i siguran je da će njegova momčad po prvi puta nakon 1992. godine uspjeti obraniti naslov prvaka...

Još od 1992. godine kada je Europski kup preimenovan u Ligu prvaka niti jedan klub nije uspio obraniti svoj naslov. Međutim, Cristiano Ronaldo siguran je da će Manchester United 27. svibnja ispisati nove stranice nogometne povijesti.

"Od samog sam početka vjerovao da ćemo ponovno osvojiti Ligu prvaka. Ovu sezonu smo ponovno odradili fantastično što nas je dovelo do još jednog finala. Zaslužili smo ga i siguran sam da ćemo znati iskoristiti pruženo", zaključio je Ronaldo.

Cristiano se nakratko osvrnuo i na polufinalni ogled sa Arsenalom: "Nije to bila laka utakmica. Arsenal je odlična ekipa stoga je naprosto fantastično kad na njihovom terenu postignete tri zgoditka. Žao mi je jedino Darrena. Iako se na snimci vidi da je dodirnuo loptu prije faula nad Fabregasom dobio je izravni crveni karton zbog čega neće moći zaigrati u velikom finalu, no to je nogomet."

Očekivano, Ronaldo je zamoljen i da se izjasni koji mu je od dva zgoditka u polufinalu draži: "Hm, uistinu ne znam. Oba su bila prekrasna. Obje lopte su bile oštre, a takve je vrlo teško zaustaviti."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!