Nogomet

Iniesta: "Napad, napad, napad"

Goran Markuš • srijeda, 06.05.2009.
Iniesta: "Napad, napad, napad"
Foto: EPA

Vezni igrač Barcelone, Andres Iniesta obećava istu dozu pritiska protiv Chelsea kao i protiv Real Madrida koji je u nedavnom ogledu na Bernabeu poražen sa vrtoglavih 6:2...

"U glavi nam je samo jedno: napad, napad, napad. Chelsea neka igra kako misle da je za njih najbolje, no mi se nećemo prilagođavati. Napadački stil je naš stil", zaključio je Andres Iniesta.

Naime, Iniesta je jedan od najljućih protivnika defenzivnog pristupa igre što vrlo otvoreno i priznaje: "Teško je igrati lijep nogomet kad igraš protiv ekipe koja ga ne igra. Mislim da bi samo takav stil trebao postojati jer upravo takav način pruža maksimalan užitak kako gledateljima tako i samim igračima."

"U prvoj utakmici igrali su vrlo čvrsto, no sve je bilo u nekim granicama normale. Na Stamford Bridge moramo izaći dovoljno čvrsto da njihov pristup igre ne utječe na naš stil. Ne smije biti kompromisa. Bit' će to vrlo težak susret, no ukoliko sudac dobro odradi svoj posao ne vidim razloga zbog čega sve ne bi otišlo u našu korist", zaključio je Iniesta.

S druge strane, Deco, igrač koji nije nastupio u prvom, a neće niti u drugom polufinalnom ogledu mišljenja je kako će se u Londonu igrati vrlo otvoreno: "Neće biti zatvaranja. Chelsea također ima odličan napad koji će pokušati što je moguće ranije dobiti utakmicu."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!