Nogomet

"Imali smo sreće, ali zaslužili smo"

Antonija Pavlić • četvrtak, 07.05.2009.
"Imali smo sreće, ali zaslužili smo"

Predsjednik katalonskog kluba, Joan Laporta, pohvalio je svoje igrače za prikazanu igru protiv Barcelone u polufinalu Lige prvaka, a o pogreškama suca Ovreba nije htio uopće raspravljati. Priznao je da je njegova momčad imala malo sreće, no apostrofirao ipak i njezin potpuno zaslužen prolazak.

Iako je nekoliko očiglednih pogrešaka norveškog suca Ovreba izravno lišilo Chelsea finala Lige prvaka, čelni čovjek Barcelone ostao je pri mišljenu da unatoč tome u Rim putuje - bolja momčad.

"Imali smo malo sreće, ali bila je to na kraju krajeva ipak i pravda. Jasno je da nogomet cijeni lijepu igru, a mi smo na najvišoj razini igrali tokom cijelog natjecanja i zaslužili biti u finalu.", rekoa je Laporta.

"Sada smo osigurali veliko finale. Do sada je bilo uvriježeno mišljenje da se računaju samo pobjede, no Barca je demonstrirala kako se igra može bazirati i na sposobnosti i spektaklu."

"Moram čestitati svim igračima, jer uistinu zaslužuju samo pohvale, posebno za trenutke kada su se borili s igračem manje. Isto tako želimo pohvaliti i navijače koji su doputovali u London jer su vjerovali u nas do posljednje sekunde."

Apostrofirao je potom posebno i dva ključna aktera u ovom Barcinom dosegu: "Iniesta nas je u Rim odveo pogotkom, a Victor Valdes odličnim obranama."

"Iniesta je izvanredan nogometaš s fantastičnim taletnom i njegov pogodak će biti onaj koji će se dugo pamtiti.", zaključio je.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!