Nogomet

Drastična kazna za Drogbu?

Antonija Pavlić • nedjelja, 10.05.2009.
Drastična kazna za Drogbu?
Foto: EPA

Neprimjereno ponašanje i verbalni napadi na suca polufinalne utakmice Lige prvaka između Chelseaja i Barcelone mogli bi u epilogu skupo koštati Bjelokošćanina Didiera Drogbu, kao i Michaela Ballacka i Josea Bosingwu. Britanski tabloidi, naime, spekuliraju kako UEFA sprema drastične kazne za spomenutu trojku, a najveća - od čak šest mjeseci - sprema se navodno stići na Drogbinu adresu...

Verbalni napadi, psovanje i optuživanje norveškog suca polufinalne utakmice Chelseaja i Barcelone, Toma Henninga Ovreba, donijet će najimpulzivnijim akterima, sasvim je sigurno, drastične kazne.

Neprimjereno i nadasve nesportsko ponašanje koje su manifestirali pojedinci Bluesa sankcionirat će UEFA, naime, već sljedećeg tjedna, a u britanskim su se medijima pojavila i nagađanja kako se Didieru Drogbi sprema čak šestomjesečna suspenzija od nastupanja u Ligi prvaka.

Kaznu će osim igrača, pak, sigurno morati platiti i klub sa Stamford Bridgea, i to zbog nemogućnosti obuzdavanja svojih nogometaša. Pored Drogbe, za izjave o "lopovluku" i "očitoj krađi Uefe" odgovarat će i Portugalac Jose Bosingwa, a poziv na konfrontaciju sa sucem mogao bi skupo stajati i njemačkog kapetana Michaela Ballacka.

Sunday People ovako prenosi izjave Uefinog dužnosnika Roba Faulknera. "Agresija pokazana prema Tomu Henningu Ovrebu apsolutno je neprihvatljiva.", iz čega se lako daje zaključiti kako će mjere protiv sprječavanja ovakvih budućih i sličnih događaja sigurno biti promptno povučene.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!