Nogomet

Guardiola: "I ja bih bio razočaran"

Ivan Forjan • četvrtak, 07.05.2009.
Guardiola: "I ja bih bio razočaran"
Foto: EPA

Nakon što je Barcelona u triler-završnici, izrežiranoj mahom od strane norveškog suca Ovreba čije će se ime u Londonu idućih dana "s guštom" spominjati, osigurala svoj put u Rim na finale Lige prvaka, trener Katalonaca pošteno je priznao veliku pomoć od strane sudaca.

"U potpunosti mogu razumijeti Hiddinkovo razočaranje. Kazneni udarci su stvar sudačke procjene i vjerojatno bih se osjećao jednako jadno da je moja momčad zakinuta za koji", kazao je trener Katalonaca Josep Guardiola. Ipak je pohvalio svoju momčad koja je tokom cijele utakmice vršila kakav-takav pritisak, iako je Chelsea kontrolirala igru.

Reakcije Chelseajevih igrača nakon utakmice nije htio komentirati, već je kratko naglasio: "Igraču je teško kontrolirati emocije nakon ovako traumatičnog poraza. Nikome ne treba ništa zamjeriti, tenzije će se nakon nekog vremena smiriti", smatra Pep Guardiola.

Još jednom je pohvalio svoju momčad naglasivši upornost i volju svojih igrača: "Zadovoljan sam načinom na koji su priveli utakmicu kraju, stajali su dobro na terenu i vršili stalan pritisak. Nije nam bilo lako s igračem manje, ali pokazali smo silan karakter", završio je Guardiola.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!