Nogomet

Ferdinand se oporavio na vrijeme

Borna Rupnik • srijeda, 27.05.2009.
Ferdinand se oporavio na vrijeme
Foto: EPA

Navijači Manchester Uniteda mogu odahnuti - razdoblje iščekivanja je prošlo. Rio Ferdinand potvrdio je da će se večeras na rimskom Olimpicu naći u prvoj postavi Crvenih vragova te da je ozljeda stvar prošlosti...

Najveća briga Alexa Fergusona prije finala Lige prvaka, u kojem će ukrstiti koplja s virtuoznom Guardiolinom Barcelonom, zvala se zdravlje Rija Ferdinanda. No, s njime će sve biti u redu.

Ozljeda lista navukla je sjenu sumnje nad Ferdinandov nastup, ali engleski je reprezentativni stoper rekao: "Problemi su sanirani. Trenirao sam, osjećam se dobro i drago mi je da sam se vratio".

Ferdinand je posebno naglasio da ne bi zaigrao da nije potpuno spreman, što je često isticao i sam Ferguson, tražeći od svog igrača da prvo dokaže da može igrati sa 100% svojih mogućnosti. "Nikada ne bih zaigrao ako bi moja tjelesna sprema mogla ugroziti momčad", rekao je Ferdinand.

"Važnije bi bilo da Manchester United pobijedi u finalu nego da ja istrčim na teren. Marljivo sam radio s liječničkom službom i naporno trenirao. Zapreka više nema, ja sam dobro", objasnio je Unitedov branič.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!